Installatie

Elektrotechnische installatie

In iedere woning of bedrijfspand moet er een elektriciteitsnetwerk aangelegd worden vanaf de hoofdaansluiting. Of het nu gaat om het plaatsen van een meterkast, extra groepen in de meterkast, het plaatsen van stopcontacten en schakelaars of het verhelpen van een storing, Coen de Groot Montage kan u helpen. Onze elektriciens zijn vakkundig, professioneel, nauwkeurig en snel ter plaatse indien dat nodig is.

Baden en wastafels

De badkamer of het toilet gebruikt u elke dag en moet daarom volledig aan uw wensen voldoen. Coen de Groot Montage kan u als totaalinstallateur helpen met het ontwerpen van uw badkamer of andere sanitaire ruimtes. Romantisch, strak, landelijk of licht en fris. U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan sanitaire toestellen, van klassiek tot modern en van eenvoudig tot zeer luxe. Zwolsman zal het sanitair vakkundig installeren zodat u dagelijks kunt genieten van uw droombadkamer.

Natuurlijk leveren wij ook eenvoudig en tijdloos sanitair. U kunt bij ons terecht voor onder andere wastafels, douchecabines, toilet, wandclosetcombinaties, spiegels en afvoergoten.

Terug naar overzicht

voor Service en na-service: wij staan altijd voor u klaar

Klik hier
Website laten maken door Modual.